Nieuws

NIEUWS !!!  NIEUWS !!!   NIEUWS !!!   NIEUWS !!!   NIEUWS !!!   NIEUWS !!!   NIEUWS !!!   NIEUWS !!!   NIEUWS !!!   NIEUWS !!! 

JEUGDCUPTOR in Sint-Niklaas – DE MINTONS: 2 x podium voor Sentse JEUGDDe JEUGDCUPTOR is het provinciale tornooi waar jeugspelers het tegen elkaar opnemen in hun leeftijdscategorie. Er is zijn 10 tornooitjes (ongeveer iedere maand één).

Zaterdag was het de beurt aan de Mintons in Sint-Niklaas. Voor de Sentse deden Tess Vogelaere en Britt Mille mee.
Spannende wedstrijden voor hen…Britt deed het bijzonder goed, ze eindigde op een 3de plaats.
Voor Tess was het heel spannend. Ze kwam in haar eerste wedstrijd uit tegen de titelkandidate. De eerste set wist ze nipt binnen te halen met 23-21. Knap gedaan met supergoede rallys en heel slim spel. Set 2 ging een heel stuk makkelijker het werd 21-7. De tegenstand was gebroken. Eerste grote hindernis was genomen. Nu was het een kwestie van gefocust te blijven en de andere wedstrijd met goed en aanvallend badminton te winnen. Het ging heel vlot met  21-3 en 21-1, 21-11 en 21-10 werd gemakkelijk de finale bereikt.

Ook daar was Tess uitstekend op dreef 4-21 en 21-15.

Tess staat in de ranking op een 2de plaats, Britt staat op een mooie 5 de plaats.


Je ziet dat onze talenten- en clubtrainingen veel vruchten afwerpen. Het doet deugd als coach om die gasten zo enthousiast en zo goed te zien spelen. Echt plezierig…


Proficiat aan de 2 jeugdspelers…hopelijk volgen er nog meer