Competitie

Voor de puntjes

In het beleidsplan van onze club staat dat iedereen bij ons terecht kan en dat ieder op zijn niveau kan spelen. Op die manier hoort een competitiewerking er ook bij.

Teams

Op dit moment zijn we actief met twee herenploegen,  een gemengde en een damesploeg op provinciaal niveau. In de competitiemond beter gekend als 1H, 2H,  1G en 1D.


De thuismatchen worden op zondagmorgen (sommige op zaterdagavond) gespeeld in de sporthal van Sint-Laureins (zie ook onze kalender). Supporters altijd welkom!

Ga naar Tornooi.nl voor alle informatie omtrent de vier teams binnen de Sentse Badmintonclub. Je vindt er ook alle namen van de competitiespelers, hun klassement, de standen en de wedstrijden.

Trainingen in Sint-Laureins

Tijdens het seizoen trainen de competitiespelers op woensdag van 19u30 tot 21u in de sporthal van Sint-Laureins.

training

Ay Ay Captain

Binnen ieder team is er een kapitein die verantwoordelijk is voor het opstellen van de ploeg, het vervoer, administratieve formaliteiten en bij thuismatchen ook de catering.

Kapiteins van dienst zijn:

Sentse 1H: Gian Verheecke (kapitein-1h@sentsebadminton.be)

Sentse 2H: Vic Van Hecke (kapitein-2h@sentsebadminton.be)

Sentse 1G: Christel Vannoppen (kapitein-1g@sentsebadminton.be)

Sentse 2G: Sofie Bauwens (kapitein-1d@sentsebadminton.be)

Alles wordt gecoördineerd door Gian, onze competitieverantwoordelijke (competitie@sentsebadminton.be). Hij houdt het globale overzicht over het competitiegebeuren (inplannen van wedstrijden in samenspraak met de kapiteins, de contactpersoon naar federatie omtrent competitie, enz…).

Voor de pintjes

Zonder twijfel, we gaan altijd voor de overwinning! Maar als we dan toch eens verliezen (bij de ene gebeurt dat al wat vaker dan bij de andere) laten we dat niet aan ons hart komen! Sentse staat voor sfeer, entertainment en sensatie. Saai is een competitiemoment allerminst! Schedelcontroles, middeleeuwse sporthallen of pikante gps’en, … het zijn de kleine dingen die onze après-competitie groots maken.

Lees zeker ook eens onze wedstrijdverslagen, ze spreken voor zich!

Beroemd of berucht

We zijn ervoor gekend! Bij thuiswedstrijden trakteren we onze tegenstander(s) op spijs en drank. Op het einde van het seizoen zelfs met de befaamde ‘Spaghetti alla Casorza’ van Geert!

Bij uitwedstrijden spijzen we vooral de kas van de tegenstander 🙂 Want als iedereen al naar huis is, doen wij nog ‘een laatste rondje’. Sentse rules ofte Sentse’s rules …

 

test