Speelmomenten

Sentse Badmintonclub bestaat 25 jaar

Het begon als een kleine badmintonclub te Sint-Laureins en is reeds een mooie club met een goed uitgewerkte recreanten-, competitie- en jeugdwerking.

‘De Sentse Badmintonclub’ bestaat 25 jaar. Het is een heel feestelijk jaar met verscheidene activiteiten. Zo gaan we op 17 november naar het Yonex Center te Aartselaar. Dit is een state-of-the-art badmintoncentrum waar met het allernieuwste materiaal in de beste omstandigheden gespeeld kan worden. In dit badminton walhalla geven we onze KICK OFF voor 25 jaar Sentse Badmintonclub.

Ook worden er voor de meest gedreven spelers 15 toptrainingen georganiseerd. Niemand minder dan Leonard Van Velzen zakt daarvoor 15x van Delft af naar Sint-Laureins. Van Velzen verdiende reeds zijn strepen in het badmintonwereldje: hij was NL bondscoach -U15 en werd als coach verscheidene maal NL-kampioen in de hoogste afdeling.

Zowel de recreatieve-, competitieve- als jeugdspeler is WELKOM.

“U zou eens wat vaker een pluimpje moeten slaan!”
“Ja, dokter”

“En neem uw kinderen mee!”
“Ja, dokter”

Iedereen kan komen badmintonnen en wellicht is het ook iets voor jou!
Je amuseert je én je werkt aan je conditie. Kom het proberen tijdens één van onze speelmomenten.

Alle maten en gewichten, the perfect match! In onze club zie je spelers en speelsters van 8 tot 66 jaar. Het zijn mensen uit Sint-Laureins, Watervliet, Eeklo, Adegem, Bentille, Lembeke en andere omliggende gemeenten.

Je kan gerust alleen komen! Vele van onze spelers komen trouwens alleen. Er wordt enkel maar ook dubbel en dubbel gemengd gespeeld. De ploegjes worden op het moment zelf samengesteld. Dit gebeurt spontaan en na elk spelletje badminton. Iedereen komt aan de beurt en niemand wordt uitgesloten. Nieuwkomers worden zeker uitgenodigd om te spelen, dus…

… D’ROP EN EROVER!

Niet twijfelen, gewoon proberen. Je hoeft jezelf niet aan te kondigen of je meteen lid te maken. Als club laten we een proefles toe. Kom gerust eens langs om onze club en/of de sport te leren kennen.

Spelen kan in de sporthal te Sint-Laureins of in de sporthal te Watervliet.

Volwassenen: iedere maan- en woensdag van 19.30u tot 20.45u te Sint-Laureins. En iedere donderdag van 20.00u tot 21.30u te Watervliet.

Jeugd: iedere maandag van 18.00u tot 19.30u te Sint-Laureins.

 

Alle info op: www.sentsebadminton.be

 

test