Jeugdige verhalen KLASseBAD

Jeugdige verhalen KLASseBAD

Gepost Door Bart Dutoit | In Nieuws | op 12 juli 2017

Er verschenen reeds een paar artikeltjes over het KLASseBAD verhaal. Je weet wel het verhaal dat het team MR Van Velzen, een Nederlandse toptrainer en zijn speelsters, een kleine club als de Sentse komt trainen.

Het leek ons leuk om eens de verhalen en ervaringen van enkele spelers en speelster te posten.

“Ik vond klassebad een zeer leuk én leerrijk initiatief, ik zal mij volgend jaar (als dit verder gezet wordt) zeker terug inschrijven. Ook de trainers waren toffe mensen om mee samen te werken en om van te leren.”

“De trainingen waren een enorm toffe ervaring. Doordat we elke training een andere, nieuwe soort slag beoefenden leerden we dus op een korte tijd veel bij. De trainers van MR van Velzen waren echt vriendelijk en hadden een oog voor detail. Wanneer we s ’middags met ons allen samen lekker konden eten, konden we gezellig babbelen en samen lachen. Ik ben zelf enorm blij dat ik aan KLASseBAD heb kunnen meedoen! Bedankt Leonard, Romy, Tatum, Albert en Kyra voor de trainingen!!!3

“Klassebad was voor mij een nieuwe kans om meer ervaring op te doen en sterker te worden als badmintonster. Telkens leerden we heel wat nieuwe technieken bij en speelden we leuke spelletjes. De trainers (Leonard, Kyra, Tatum en Romy) sleurden ons iedere keer opnieuw mee in een avontuur van vier uur dat ik nooit meer zal vergeten. We trainden meestal in de sporthal van Sint-Laureins (Sente in de volksmond) en anders in de sporthal van Watervliet. Er waren een paar trainingen die extra speciaal waren zoals de training in Rijen met een heuse professionele fotoshoot en de training in het Yonexcenter waar we allerhande nieuwe schoenen te zien kregen en nieuwe raketten mochten uittesten tijdens het trainen. Over het algemeen was elke training geweldig en leerrijk, maar wat mij vooral geraakt heeft is hoe onze trainers (Frank en Partiek) zich steeds opnieuw inzetten om er het beste van te maken samen met de trainers uit Nederland. De sfeer en gedrevenheid van de volledige groep zorgde ervoor dat een unieke belevenis was die we hopelijk opnieuw mogen beleven!”

Het is fantastisch dat de spelers en speelsters (the Kids zoals we ze noemen) dit zo ervaren. Daarom wordt er een volgende seizoen KLASseBAD gepland. We kijken er met volle goesting naar uit !!!

Frank Latomme

KLASseBAD 2  KLASseBAD2 KLASseBAD

Geen reacties op het bericht: "Jeugdige verhalen KLASseBAD"

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

test