1H valt met de deur binnen (bijna toch!).

1H valt met de deur binnen (bijna toch!).

Zondagavond moest onze 1° ploeg H1 aan de slag tegen Gentse (Bourgoyen Mariakerke)

Onze troepen kwamen uit alle windstreken met een hele vloot aan auto’s samen om de tegenstanders te bekampen, de een al wat beter op tijd dan de ander. Het team bestond uit captain Gian, Joris, Tim en als invaller, geplukt uit de caféploeg, BBB.

BBB kwam als laatste toe en was al bijna geblesseerd voor de wedstrijd begon. Er was daar een blijkbaar iemand die het een goed idee vond om net achter de deur een opstapje te voorzien ( ’s van Farys gezet zeker die sporthal,… ), waarom geen idee maar BBB lag al bijna op de vloer tot groot jolijt van de thuisspelers die zich aan het omkleden waren,… hadden die sjans dat ze niet tegen ons moesten,…grrrr.

Nu, na de opwarming en wat misverstanden over de teamvorming konden we toch beginnen spelen.

Gian en Joris mochten 2 dubbels spelen en Tim en BBB de resterende twee.

Tim en BBB zijn het niet gewoon om samen te spelen dus was het wennen de eerst set waren duidelijke cijfers voor de tegenstanders, de tweede set was iets beter maar ook die set werd verloren. De tweede dubbel was spannender maar werd uiteindelijk ook jammerlijk ook verloren 22-20 en 21-18, daar zat meer in.

Ons ervaren duo Gian en Joris, brachten er het beter van af en wonnen beide dubbels, beiden driesetters 15-21, 21-12 en 12-21 en 16-21, 32-18 en 12-21.

Dus na de dubbels was het 2-2. Gian en Joris begonnen aan de enkels vol goede moed.

Joris stond naar eigen zeggen niet zo lekker op het veld, maar won toch zijn enkel in twee sets. Gian won zijn eerste set maar heeft besloten enkel Driesetters te spelen dit jaar, dus liet de tweede set varen. De derde was spannend maar ging uiteindelijk naar Gentse 24-22. Gian was even ontgoocheld maar put er ongetwijfeld moed uit om zijn volgende driesetter te winnen.

Stand 3-3, dus om te winnen moesten Tim een BBB winnen.

Tim deed wat er verwacht werd en won in twee sets met droge cijfers 7-21 en 9-21, de tegenstander was duidelijk een maat of 2 te licht voor Tim.

BBB had het ondertussen wat lastiger maar kon na wat tactische veranderingen in de opslag de eerste set binnenhalen met 23-25. De tweede set was terug op het randje maar BBB won ook deze met 20-22. Overwinning dus voor de H1, captain Gian was tevreden.

Na de douche (en opgepast voor het onbegrijpelijk trapje) ging het richting een plaatselijk bruin cafe. Het begon BBB opeens te dagen wat de caféploeg hier vorig jaar uitspookte,… remember de 3 volumes van sifon en de burgemeester van Bookwood,….

De tafels van de andere ploegen waren sandwishes e.d. aan het smullen met er wat raar uitziende preparé, maar goed we hadden een hongertje dus laat maar komen dachten we. Nu, blijkbaar hebben ze daar de traditie dat enkel de winnende thuisploegen mogen eten, want wij krijgen daar maar 1 enkel drankje,… We besloten dan maar vroeg naar huis te vertrekken om op een deftig uur thuis te zijn, en zo is het thuisfront ook tevreden.

Een geslaagde avond dus, op naar de volgende.

BBB

5 Reacties op het bericht: "1H valt met de deur binnen (bijna toch!)."

 • Reactie van frank:

  4 oktober 2018, 07:23 - Beantwoorden

  Ja leuk verslag, kennelijk heel spannende wedstrijden en het is dan altijd fijn om winnend af te sluiten, niet ? En wat catering betreft SBC blijft daarin onovertroffen.
  Wat ik mij afvroeg 😉 Gian en Joris hun tweede dubbel, set 2 : 32-18 moet heel spannend geweest zijn :-)))))))

 • Reactie van Giant:

  3 oktober 2018, 06:20 - Beantwoorden

  Knap verslagje.. Bedankt voor de moeite, God bless bistro team

 • Reactie van In naam van de mestbank.:

  3 oktober 2018, 06:09 - Beantwoorden

  Nice job boys

 • Reactie van Captain Vic:

  2 oktober 2018, 22:24 - Beantwoorden

  Verslag om u tegen te zeggen!
  Sterk gedaan! Wat de bistroploeg niet gekweekt heeft zeg! De vloek van Bart is gelicht 🙂

 • Reactie van DD:

  2 oktober 2018, 21:44 - Beantwoorden

  Well done guys!

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

test