Bistro-toestanden in Lembeke

Bistro-toestanden in Lembeke

Sentse 1H mocht op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de terugronde starten tegen de vriendjes uit Lembeke. Cpt. Gian met zijn nieuwe schoenen kon naast zijn sidekick Joris rekenen op een delegatie van het bistroteam, bestaande uit Vic & Dirk en een aantal supporters (Maxim, Stefanie, Simon, Sander …). Tegelijk speelde een ander team van Lembeke tegen de Pluimplukkers.

Joris & Gian gingen van start tegen Glenn & Hannes. Blijkbaar hebben ze al veel geleerd van trainer Van Velzen want het Sentse duo vond geen antwoord op hun uitstekend spel (zelfs Joris was enorm verbaasd) waardoor deze in 2 sets verloren ging (21-12 & 21-14)

De tweede dubbel tegen Boris & Anton verliep vlotter, een leuke wedstrijd met lange rally’s en mooie punten werd in 2 sets gewonnen: 21-18 & 21-13

De 2 andere dubbels werden gespeeld door het bistro-duo Vic & Dirk. De mix van ervaring & techniek met de fysiek & kracht resulteerde in 2 mooie overwinningen in 2 sets: 21-13 & 21-13 / 21-15 & 21-8

Joris kende niet veel moeite met zijn tegenstander in het enkelspel (21-15 & 21-7) en verzekerde ons al van minstens een punt.

Gian moest opnieuw tegen Boris waar hij in de heenronde nipt tegen verloor in het gemengde team, en ja hoor de geschiedenis herhaalde zich… verlies met tweemaal 19-21

Vic zijn tegenstander had duidelijk zijn dag niet, Vic kon rustig spelen en won gemakkelijk met 21-7 & 21-6. De zege was al binnen!

En onze veteraan Dirk zette de kers op de taart door zijn eerste enkel van het jaar te winnen in 3 sets (19-21, 21-11 & 21-12) en of hij daar blij mee was!

Een mooie 6-2 overwinning!

Mikal en Joris konden het niet laten om nog eens een setje tegen elkaar te spelen, waar Mikal alles uit de kast haalde maar het weer moest afleggen tegen onze Hollander. Vic & Gian werden ook uitgedaagd voor een matchke waar we vooral de ferme headshot zullen onthouden die Vic een van onze supporters bezorgde… de gevolgen waren nog de hele avond zichtbaar…

Na de douche waar de spelers van de pluimplukkers volgens hun traditie champagne drinken als ze minstens één set winnen werden de bistro – invloeden duidelijk zichtbaar… met vreemde hapjes die volgens kenner Simon eendenpenis konden zijn, Krüger – avonturen, een nieuwe status over het roze broekje van Simon, een misschien nieuwe uitdaging tussen Gian & Vic en vooral: het afsluiten van de kantine. Kortom een geslaagde avond. Bedankt spelers & supporters jullie waren geweldig J.

Gian(t)

1 Reactie op het bericht: "Bistro-toestanden in Lembeke"

  • Reactie van Frank:

    7 januari 2019, 07:45 - Beantwoorden

    Proficiat…jammer dat ik niet kon komen supporteren…het leek me daar heel plezant

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

test