Dubble Trouble – Sentse 2H rukt twee keer uit!

Dubble Trouble – Sentse 2H rukt twee keer uit!

Om onze goede voornemens, namelijk minder driesetters en meer cafés bezoeken, waar te maken, liet PBO ons twee keer competitie spelen deze week. De bistroploeg zette dus zijn beste beentjes voor in Oudenaarde en Sente.

Donderdag trokken Dirk, John, Bart, Vic en de verloren zoon Bernard naar het verre Oudenaarde. Dicht bij elkaar vertrokken we in Bernards Audi Beerkar A6. Eenmaal gearriveerd maakten de Jedi’s, Rebel scum en meer hun lichtzwaarden klaar en begonnen eraan. Bernard en Vic speelden de eerste dubbel en vochten hard voor de winst. Ook Dirk en Bernard vochten als wookies in de tweede dubbel, maar delfden het onderspit. Vic en Bart slaagden in de derde dubbel erin om met de force de pluim perfect te plaatsen en haalden mooi de winst binnen. Yodi Bart en Jar Jar John zetten en sterke verdediging op, maar werden verslagen door de Oudenaarde rebels. Eindstand 2-2…

In de enkels werd het dus beslist. Vic vond zijn tegenstanders oordeel over binnen en buiten disturbing, waardoor hij de Dark side of the force op de man losliet. De koning van de Dark side, Darth Dirk, zette een sterk staaltje op. Hij liet zich niet kennen van een jonge rebel, maar verloor nipt. Yodi kon zijn 900 jaar meditatie in een moeras niet omzetten in de overwinning. Hij vloekte enkele keren, want twee keer met 19 verliezen is niet fijn. Jar Jar speelde dus voor de gelijkmaker, maar zelfs twee bananen konden het tij niet keren. Sente verloor met 3-5. Maar wat Sente verliest op het plein, maakt het goed in de cafetaria’s. We sloten de kroeg af en lagen rond half 2 in ons bedjes.

Na verlies volgt een nieuw thema en The Fellowship of the Racket trok er zondagochtend op uit. Gian, Bart, John, Simon en Vic speelden samen met het damesteam tegen de Wallabies. Gian en Vic starten met een vlotte overwinning. Simon en John verloren nipt van de kangoeroes. Samen met Vic herinnerde Simon zich plots van zijn werkervaring bij Moenske hoe hij kangoeroes moest inmaken en deed dat dan ook. Bart en John speelden nog de derde dubbel, maar konden de zege niet binnenhalen.

Gian speelde de eerste enkel en maakte het bijzonder spannend, maar kon op het einde de winst niet binnenhalen. Vic slaagde erin zijn tegenstanders raket alle kanten van de sporthal te laten zien, tot grote woede van de tegenstanders. Bart en John speelden dus opnieuw beslissende sets, maar de twee hobbits werden overmeesterd door de orks. Gelukkig konden we hen weer bevrijden met lekkere panini’s dankzij Tine. We haalden enkele personen nog eens door de figuurlijke vleesmolen en sloten de boel af.

Eindstand: 3-5 en 3-5. De voornemens zijn echter behaald, met maar 4 driesetters en 2 cafés afgesloten blijft de bistroploeg trouw aan zijn idealen.

Over and Out,

Captain Vic

4 Reacties op het bericht: "Dubble Trouble – Sentse 2H rukt twee keer uit!"

 • Reactie van Giabacca:

  16 januari 2018, 10:35 - Beantwoorden

  Heb er wakker van gelegen van mijn enkelmatch….. verdorie toch my force wasn’t strong enough

 • Reactie van Uruk Hai:

  16 januari 2018, 07:45 - Beantwoorden

  Skippy werd niet gespaard in Midden-Sente. Ander animal scum werd wel gespaard door de Audion Falcon beerkar. We kijken al uit naar het volgende thema!
  DD

 • Reactie van Sjakie Auron:

  15 januari 2018, 23:46 - Beantwoorden

  Moet “dolven” zijn ipv delfden …

  1. Reactie van 😁:

   15 januari 2018, 23:57 - Beantwoorden

   Dolf, delfde gedielfd, das toch de juiste terminologie voor the Fellowship of the boucher racketship in de voltooid toekomstige verleden tijd. Zeker als er kangoeroevles bij betrokken is. Sjakie toch, zoiet over het hoofd zien!

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

test