Ik vaporiseer, jij vaporiseert, wij hebben gevaporiseerd!!

Ik vaporiseer, jij vaporiseert, wij hebben gevaporiseerd!!

Op een regenachtige zondag werd de Sentse sporthal een heus slagveld. Voetballers, badmintonners, de marsman Zork en de immer sympathieke Mario hadden allen de sporthal geboekt. Zork vaporiseerde al snel de voetballers zodat Krugerman, Darth Dirk, Seppe, Leander en Zork zelf konden beginnen. Ook marsvrouwtje Stef en aardling Jon waren erbij!
Hun tegenstanders uit Evergem waren even professioneel en zonder pluimpjes testen begonnen we aan het spel.
Dirk en Zork speelden eerst. Ondanks de vertraagde beelden op Zorks netvlies door overmatig gebruik van Tripel Jules, wonnen ze overtuigend (21 – 12 en 21 – 4).
Dirk en Leander speelden erna. De jeugdigheid van Leander en expertise van Dirk zorgden voor een tweede klinkende overwinning (21 – 12 en 21 – 9).
Leander en Seppe stonden ondertussen al klaar voor de derde set en vaporiseerden hun vijanden (21 – 8 en 21 – 12).
In alle commotie en het winnen van zo veel sets begonnen enkele spelers groen te zien van ongeloof, behalve Zork dan… Die is al groen en besloot om eens een enkel te spelen voor zijn eerste dubbel. Rare jongens, die marsmannetjes. Zork haalde echter het grof geschut boven en kon zijn tegenstander verslaan met twee keer 21 – 6!
Om de tegenstander nog meer in verwarring te brengen speelden we erna weer een dubbeltje, namelijk de eerste waarin Zork en Krugerman de vijand ook versloegen met 21 – 10 en 21 – 17.
De enkels werden erna wel wat spannender. Krugerman won met 21 – 11 en 21 -14. Leander gaf ook alles en won zijn eerste enkel van het seizoen! Een spannende match met 24 – 22 en 21 – 15. Erna gaf ook Seppe, die blij was niet naar een familiefeest te moeten, een mooie show! Uit angst dat hij misschien naar huis zou moeten gaan als de familie er nog was, maakte hij er een driesetter van! Echter een winnende driesetter met 21 – 15, 18 – 21 en 21 – 17.
Voor het eerst kon de kapitein in de annalen van de bistroploeg schrijven dat we met 8-0 wonnen! We smeerden ook nog schuim op Jons hoofd en maakten pentagrammen met mosterd, ketchup en mayonaise. Bruin brood werd gretig rondgegooid en we lachten nog wat na. Toen keerde iedereen terug naar zijn luie zetel en Zork naar Mars! Waar hij trots vertelt over de eerste zege in 2019 van de bistroploeg !!!

Zork, the green Alien

1 Reactie op het bericht: "Ik vaporiseer, jij vaporiseert, wij hebben gevaporiseerd!!"

  • Reactie van Didier:

    28 januari 2019, 13:44 - Beantwoorden

    respect

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

test