Make Sentse great again!

Make Sentse great again!

Woensdag sneuvelde onze kapitein op het Sentse slagveld. We dachten even dat zijn voet er afgeschoten was, maar gelukkig was een amputatie niet nodig en zal hij volgend seizoen weer schitteren op de Oost-Vlaamse slagvelden.
Hij kon zijn troepen niet aanvoeren in Evergem, of Marcassaingem volgens Le Bourgmestre de Livrebois. We hebben onze kapitein ‘Trump’ natuurlijk gemist en zijn dan ook niet vertrokken zonder een  bezoekje te brengen om wat morele steun te verlenen, maar Simon zou Simon niet zijn als hij niet eerst onze lijdende kapitein wat gefilmd en gejend heeft om dat later tegen hem te kunnen  gebruiken, zo kennen  we Simon. We kwamen ook onze nestor van het team tegen die ons het goede nieuws liet weten dat hij na de paasvakantie weer voorzichtig mag starten.
Qua routeplanning valt er nog wat te leren, we zijn de boel daar gewoon voorbij gereden, maar gelukkig zag John in een ooghoek nog iets wat op een sporthal leek en rara we waren er dan ook zonder onze weet. Qua administratie valt er ook nog een en ander te leren, laat ons zeggen den uitslag ligt daar nog.
Qua sportieve prestaties,…. valt er ook nog iets te leren, want 1-7 verloren.
Nu ja, aan inzet geen gebrek Simon heeft de longen uit zijn lijf gelopen en had 3 knieën als hij gedaan had. Maar Simon en ik hebben toch onzen dubbel weten te winnen.
Den John heeft tijdens de match alle ijs uit den diepvries op zijn schouder gelegd, en na de match alle Augustijn uit den frigo gehaald. John werd dan ook tijdens en na de  match geviseerd door de tegenpartij.
Leander heeft goed gestreden en in zijn enkel zeer goed stand gehouden zelfs bijna een set gewonnen. Goed bezig Leander.
Van de catering nadien kunnen we niet klagen,.. koffiekoeken en gezonde fruitsla, nu ja Simon vond koffiekoeken bij zijn bier toch niet zo lekker maar de honger heeft de overhand genomen en ook hij heeft de plakkerige koeken verorberd. Toen vielen bij Simon en Leander de oogjes bijna  toe, (ze zijn zo jong hé) en zijn we maar huiswaarts gereden zodat onze jeugd kon gaan slapen.
We kijken al uit naar de volgende matchen.
Groetjes Bart Dupré

7 Reacties op het bericht: "Make Sentse great again!"

 • Reactie van John:

  12 maart 2018, 12:26 - Beantwoorden

  Bart.
  Alle Augustijn opgedronken dat was nu ook geen waar hë
  Sifon…

  1. Reactie van Bart Dupré:

   12 maart 2018, 17:43 - Beantwoorden

   Dat is waar sifon, het was ruimschoots binnen de toegestane volumes,…😊 mr pas op we hebben het geapprecieerd dat je ondanks de schouder toch strijdlustig bent blijven spelen dus een Augustijn of 2 waren dik verdiend

 • Reactie van 😁:

  11 maart 2018, 18:03 - Beantwoorden

  Fijn verslag, leest leuk, en graag verduidelijk ik de positieve inhoud van het woord Nestor volgens
  WikipediA, alvorens George Clooney of Bookwood er flauw grappen over maakt 🤪.
  Een nestor is de oudste persoon binnen een groep. Dit is afgeleid uit de naam Nestor, koning van Pylos, die nog op hoge leeftijd als vorst ten strijde trok tegen de Trojanen.

  1. Reactie van Dd:

   11 maart 2018, 18:39 - Beantwoorden

   Komt het gezegde “zijn pyllen plat zijn” ook van koning Pyllos?

 • Reactie van Vvh:

  11 maart 2018, 17:00 - Beantwoorden

  Kapitein Eénpoot hier! Ik ben trots op jullie prestaties. Ook al valt er nog veel te leren… Zodra mijn poot het toelaat, sta ik jullie weer bij.
  Ps. Bart, prachtig verslag!

 • Reactie van Giant:

  11 maart 2018, 16:58 - Beantwoorden

  Nice report bartje. . Over een week ben ik terug in België en wil ik altijd komen depanneren in nood

 • Reactie van DD:

  11 maart 2018, 16:48 - Beantwoorden

  Bartje, bedankt voor het verslag en we leven mee met Kapitein éénpoot!

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

test