Sentse 1D legt er de riem af!

Sentse 1D legt er de riem af!

Onze damesploeg speelde hun laatste match in BC Polderbos in De Pinte.

Lissa moest in extremis afzeggen om familiale redenen. Gelukkig kon Els het drietal Sofie, Tine en Ann vervoegen.

Sofie en Tine namen het op tegen twee hoog geklasseerde dames. Ze konden toch goed weerwerk bieden, maar het was helaas onvoldoende.

Ann en Els begonnen supergoed aan hun partij, maar begonnen gaandeweg meer fouten te maken dan hun tegenstandsters. Mathematisch gezien betekent dit dat ze de partij verloren.

Tine en Ann hadden een vette kluif aan de magere dames aan de overzijde. Te vet, want ze gingen roemloos ten onder.

Els en Sofie wisten de Sentsche eer te redden door hun partij te winnen. Sofie liep van hot naar her en Els maakte schitterende “Els”-punten. Ziet er soms uit als “chance”, maar ze maakt er zodanig veel dat het geen toeval meer is.

In de enkels werden er geen mirakels verricht. Bij Sofie was het nog spannend. Wie de minste opslagen buiten sloeg, die won, en het was niet Sofie.

Tine en Ann werden overklast en Els moest opgeven met een pijnlijke schouder. Gelukkig viel de schade nog mee en kon ze erna haar Orval nog hoog genoeg heffen!

Ondanks de 7-1 nederlaag zat de sfeer er nog in en werd de aftermatch in de cafetaria glansrijk, en zoals verwacht, gewonnen door Sentse 1D. Er zijn nog zekerheden!

Zo zit het seizoen er op voor Sentse 1D, 1H en 2H. De gemengde kampioenenploeg moet nog 2x spelen en dan zijn zij er ook van af.

DD

Geen reacties op het bericht: "Sentse 1D legt er de riem af!"

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *