teweege voor tweegee!

teweege voor tweegee!

Sentse 2G speelde tegen Gentse 7G, die ambitie hadden om tweede te worden, na het ongenaakbare Waarschoot dat duidelijk niet op zijn plaats zat in 5eprovinciale.

Sofie had enkele vriendjes gevonden om haar te vergezellen naar Mariakerke. Ze had de immer sympathieke Bart mee gebracht en na een tussenstop bij DnA nam Dirk het stuur over en reden ze op het dooie gemakske naar Bourgoyen.

Een klein half uurtje te vroeg, maar “totally relaxed” begon het wachten op de tegenstanders. Die waren ietsje later, eentje moest terug keren om haar schoenen te zoeken en de heren begonnen met elkaar te discussiëren op welk van de 12 pleinen er ging gespeeld worden.

Enfin, vanaf 20 na 8 hakten Ann en Sofie hun tegenstandsters in de pan.

Bij Bart en Dirk was het een grillpan, want het ging onverwacht vlotjes en de tegenstanders raakten lichtjes aangebrand.

Sofie walste over haar tegenstandster heen en won met de vinger in de neus.

Ann speelde goed, maar net niet goed genoeg om te kunnen winnen.

Dirk bakte er in zijn eerste set niets van, maar won de tweede. Helaas liep hij een kleine verrekking op en, met de handrem op, lukte het niet om de derde op zijn naam te schrijven. Ook het feit dat hij soms “te traag ziet” was ook een oorzaak.

Worries voor de mix met Sofie, maar gelukkig speelden de tegenstanders tegen elkaar en gingen de pluimen naar het midden, waardoor Dirk niet veel moest lopen en team DnS bijna letterlijk op 1 been konden winnen.

Bart had ondertussen zijn enkelmatch verloren van de Gentschen Buffalooooo.

Samen met Ann maakte hij er een driesetter van, maar trokken ze aan het kortste eindje. Wie het kortste eindje had, laat ik in het midden.

Eindstand was, net zoals in de heenronde 4-4.

Na het douchen stonden we daar weer wortel te schieten omdat de cafetaria niet open was en we niet wisten naar welke café ze gingen trekken. Ze kwamen er uiteindelijk toch door en we trokken te voet (na de auto eerst 100m dichter te hebben gezet) naar ’t Lammeke.

Daar was het weer wachten tegen dat de sandwichkes en beleg er waren. Na de zoektocht naar enkele messen waren we klaar om te vertrekken.

Ann had een Karmelietje gedronken en dat was blijkbaar een te grote hap uit het budget van Gentse, zodat er nen Euro moest bijgelegd worden. Geen probleem voor Dirk die prompt al zijn rostjes bij elkaar raapte zodat het verschuldigde bedrag kon geïnd worden.

 

Op de terugrit werd Dirk regelmatig berispt door de dame uit de auto dat hij moet opletten voor flitspalen en dat hij moe was en er rust aanbevolen was!

Allé, weer eenje om niet te vergeten.

DD

1 Reactie op het bericht: "teweege voor tweegee!"

  • Reactie van DD:

    25 maart 2019, 19:06 - Beantwoorden

    Er hing daar een lekker geurtje ook, en in de kleedkamers had er precies iemand een vers drolleke gelegd. Dat Bart zijn V-halsje liever aan de achterkant draagt, heb ik ook niet vermeld.
    Kortom, een avond met hindernissen, maar toch veel “leute” gehad!

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

test