Zeveren in Evergem!

Zeveren in Evergem!

Donderdag rukten de beste spelers van Sentse erop uit naar Evergem. Captain, Krugerman, Beerkar Bernie, Jon en Dark Dirk waren er ook bij. Nadat Beerkar Bernie met zijn beerkar de parking onveilig maakte en zich een haai waande, konden we beginnen.
Onze tegenstanders waren met Volkswagens gekomen en gebruikten snel wat sjoemelsjoftware om de opstelling te veranderen. Captain en Krugerman besloten als brave burgers om de sjoemelaars dan maar te testen.
De eerste dubbel was een voorbeeld voor het team. Een snelle en vlotte overwinning van Krugerman en de Captain. Daarna was het aan John en Krugerman om de vierde binnen te slepen, terwijl Beerkar Bernie en Dark Dirk de tweede speelden. Beide teams vochten als leeuwen, maar volgens coach DD klapten we te weinig. Een applaus later was alles weer koek en ei. Dark Dirk en de Captain speelden vervolgens hun dubbeltje en wonnen met glans. Met 2-2 gingen we de enkels in…
Captain Vic gaf snel het voorbeeld, net als Krugerman die hun tegenstanders lieten twijfelen of squash geen leukere sport is. Beerkar Bernie dacht dat hij squash speelde. Na hem te vertellen dat hij de muren niet mocht gebruiken, haalde hij echter een set binnen. Hij vloekte natuurlijk nu in zichzelf omdat hij een derde set moest spelen. De rest is geschiedenis. Johns tegenstander was een zak, een gelukzak weliswaar. John gaf wel het beste van hem en kwam gevaarlijk terug. Eindstand 4-4!
Bij het douchen rekende de captain snel even de totalen uit, Sente wint met 66 punten verschil! Enkele liedjes later genoten we van een biertje, een croque monsieurtje, wat gezever en Solifugia in de auto. Alweer een donderdag nuttig afgesloten…

VVH

2 Reacties op het bericht: "Zeveren in Evergem!"

  • Reactie van Giant:

    13 oktober 2018, 09:04 - Beantwoorden

    Alweer een mooi hoofdstuk in de avonturen van het sentse bistroteam

  • Reactie van In naam van de mestbank.:

    13 oktober 2018, 08:00 - Beantwoorden

    We zijn apetrots op de “bistrodeligatie”

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

test