zumbabadminton voor 2H

zumbabadminton voor 2H

We waren al bijna vergeten hoe een veldje er uit zag en dachten dat shuttles en raketjes gebruikt worden in de ruimte. Toch kwam de bistroploeg zondag in actie! We speelden een thuismatch tegen 4Ghent. Kapitein Vic beschikte over Krugerman, Dark Dirk, Yodi en de zjeugd. Verder was er gezellig veel volk, want Sifon en de recreanten waren er ook.
Direct deden zich al grote problemen voor. Bart had geen sportbroekje mee, gelukkig had Krugerman een reserve roze broekje bij. Dit natuurlijk tot Barts grote vreugde, die met veel vrijheid zijn eigen spel kon spelen.
Kapitein en Krugerman gaven eerst het voorbeeld door een mooie eerste dubbel te spelen. Waarna ook Dark Dirk en Krugerman de traditie verderzetten. Ook Seppe en Leander zetten de traditie voort na een uiterst mooie comeback en bijzonder spannende laatste set. Yodi en Dark Dirk voelden echter dat de tegenstanders toch wat hoop nodig hadden en lieten hen toch een puntje na…
Yodi en de Kapitein begonnen samen aan de enkels, weliswaar elk op een plein. Yodi kreeg het zwaar te verduren en verloor. Ook de Kapitein had het moeilijk in het begin, maar brak zijn tegenstander mentaal en haalde de zege binnen. Vier punten hadden we al, nu lag het aan de Zjeugd om de zege binnen te halen. Als volleerde vissers probeerden ze de buit binnen te halen, maar de vis was te groot! Twee nipte nederlagen later was de eindstand 4-4. Sentse probeert echter altijd een uitvlucht te zoeken, zoals zijn grote voorbeeld Bernard, en zag dat het won met punten.
In de cafetaria haalden we een tweede overwinning binnen met lekkere soep van Els en boterhammekes. We speelden nog enkele spelletjes zoals bloedmunt, kaartje blazen en vingerden er op los. Toen beslisten we dat het misschien toch tijd was om huiswaarts te keren. Er waren namelijk aardmannen, orks en andere wezens uit Midden-Aarde naar Sente gekomen om er Zumba te doen…
Snel keerden we huiswaarts! Sommigen zelfs zo snel dat hun koffer nog open stond…

Captain Vic

2 Reacties op het bericht: "zumbabadminton voor 2H"

  • Reactie van BBB:

    13 december 2018, 20:53 - Beantwoorden

    To the Point verslagje. Om misverstanden te vermijden, het was de lembeekse bart,…en niet de Sente bbb alias yodi ?

  • Reactie van een Goede lichaams hygiëne is belangrijk:

    9 december 2018, 23:12 - Beantwoorden

    Topverslagje alweer.

Laat een reactie na

Je e-mailadres wordt niet getoond op de site

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

test