2018

Kermis in het dorp Gepost Door Gwendy | In Nieuws | op 21 september 2018


Dag iedereen

Aanstaande zondag is er in Sint-Laureins een groot feest namelijk “Sente kermis”. Ook wij met de badmintonclub zullen hierbij aanwezig zijn.

Onze club bestaat 25 jaar en we willen hem eens extra in de picture zetten. Dit doen we door met een drankkraampje op de rommelmarkt te staan (standplaats 23 – rechtover bakker Nicolas). We zijn niet voor niets de gezelligste club van Sente. Je kan er ons de ganse dag vinden.

Kom gerust een kijkje nemen met je familie en vrienden. Het zou heel erg leuk zijn jullie daar te ontmoeten en eentje te drinken op een heel sportief en gezellig feestjaar.

Tot dan?

Warme, feestelijke en gezellige groetjes

Het bestuur

Hoogstaande badmintonstage te Watervliet! Gepost Door Gwendy | In Nieuws | op 2 september 2018


Op 21, 22 en 23 augustus kregen we bezoek van het Team Van Velzen en een paar gastspelers. We hadden voor dit topteam de zaal in Watervliet gereserveerd voor een badmintonstage. Het team Van Velzen is jullie wellicht reeds bekend maar toch vernoem ik graag nog eens de trainers en spelers: Leonard en Albert, Kyra, Romy, Tatum en Jessica. De gastspelers waren niet van de minste: Daisy Bommeleijn, Marlies Baan en Alida Chen. Alida Chen was meermaals Nederlands jeugdkampioene in alle onderdelen (van -11 tem -19). Marlies Baan was eveneens meermaals Nederlands kampioene in enkel en dubbelspel en tevens Europees kampioene u15. Daisy werd in 2015 samen met Alida en trainer Leonard Landskampioen met DKC, den Haag. Een mooi rijtje kampioenen dus.

Dit bleek ook algauw op de trainingen die gegeven werden. Heel hoog niveau en uitstekende kwaliteit. Het is als trainer smullen om zulke meiden bezig te zien.

Daar het team logeerde bij Dirk en Karolien Vogelaere, kreeg Tess een privé trainingssessie. Voor Tess was dit een unieke ervaring. Ze kreeg niet alleen instructies van Leonard en Albert, maar ook van alle meiden. Deze deelden heel spontaan hun kennis en vaardigheden. Van grote kampioenen gesproken!

Daar het team een paar geblesseerde spelers heeft, werd er in de namiddag door deze verder getraind in het fintnesscentrum van Geert Ryckebusch. Geert super dank voor het ter beschikking stellen van je accommodatie. De speelsters vonden het echt super.

Zo’n stage bestaat natuurlijk niet alleen uit trainen maar ook uit ontspanning. Karolien en Dirk zetten hun beste voetje voor om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te verzorgen.  Hun verblijf leek op een resort.

Missie geslaagd !!

Woensdag was een vrije dag en werd Gent aangedaan. Onder begeleiding van gidsen Patriek en mijzelf werd het een heel ontspannen dag met leuke verhaaltjes, lekkere wafels, een boottochtje op Schelde en Leie en als afsluiter een lekker dinertje op de Vrijdagmarkt.

Op donderdag werd er dan weer stevig getraind in Watervliet en in de fitness.

Als afscheid maakte Dirk nog eens de overheerlijke hamburgers  klaar.

Aan iedereen een hartelijke dank voor een heel mooie badmintonhappening. En we kunnen nu al zeggen dat Nederlandse en Europese kampioen bij de Sentse trainden…

Frank Latomme

DSC_0011
DSC_0221
DSC_0006
DSC_0065
DSC_0117
DSC_0256
DSC_0136
DSC_0233
DSC_0169
20180823_194328