Voetenwerk

Voetenwerk


Op 12/10/2019 geeft Leonard van Velzen te Herne in het kader van jeugdbadminton+ een bijscholing rond het voetenwerk. Dit gaat door vanaf 13.00u tot 16.00u in Sporthal Hernekouter te Herne. Hij wordt hiervoor bijgestaan door Tess (14) en davina (17), twee jeugdspelers van de Sentsebadmintonclub.


Inschrijven: lode@bcherne.be of +32472 47 14 27


Kostprijs: 15 euro te storten op rekeningnummer: BE28 7341 3115 4820 met vermelding van bijscholing voetenwerk + naam
Leonard, Davina en Tess geven…LES


Afgelopen zaterdag 12 oktober gaf Leonard Van Velzen een bijscholing over “Voetenwerk” in BC Herne. Hij had hiervoor Davina en Tess meegenomen . Ze waren zijn levende Power Point Presentatie.


Er waren 16 trainers (waaronder A-trainers) ingeschreven. De bijscholing was terug een schot in de roos. De deelnemers waren enthousiast en heel erg geïnteresseerd. Het is ongelofelijk hoe boeiend en verrijkend Leonard bijscholing geeft. Ook Davina en Tess waren top. Op zo’n momenten zie je pas welke grote stappen die meiden hebben gemaakt. Veel trainers waren onder de indruk van de zaken die ze doen en hoe snel ze kunnen schakelen. Als je dagdagelijks met hun werkt, zie je dit op den duur niet meer. Het is pas op zo'n momenten dat men ziet hoeveel progressie we maken. Het vele werk die we samen verrichten loont en dat geeft moed om op de ingeslagen weg door te gaan.


Tess speelde de dag daarop het Provinciaal JEUGDCUP tornooi, ook daar was ze top. Ze schakelde als 14-jarige een 17-jarig meisje uit en won vervolgens de finale met glans. Het resultaat is dat ze nu fier op de 1ste plaats staat in de ranking.

Davina en Tess : dikke proficiat ! Er hebben veel trainers van jullie mogen leren…wie had dat 3 jaar terug gedacht ?


Een fiere trainer


Frank