Wedstrijdverslagen 2016

20 november 2016:

Wa Was Da?

Sentse 2H werd om 19:15 verwacht in de nieuwe sporthal Oostbroek te Nevele om het op te nemen tegen Landegem 3H.

Dat het een slecht avondje ging worden, voelden we al in onze kleine teen, want Bart werd door zijn GPS de andere kant opgestuurd, Dirk vond een hoge vluchtheuvel waar hij er geen wou vinden en “team VG Van Hecke” moest in ware Jeepsafaristijl de wegwerkzaamheden doorkruisen om er nog min of meer op tijd te geraken.

Bart en Dirk werden naar kleedkamer 3 gestuurd en Geert en Vic werden daarna naar 4 gestuurd omdat er in 3 dames zouden zitten. Dirk en Bart hebben er helaas niets van gemerkt (ook niet bij het douchen).

Het Sentse dreamteam werd een nachtmerrieteam want alles liep fout. Vooral de shuttles waren onze Achilleshiel! Alles ging buiten! Enkel indien we de (Victor) Queens liefdevol streelden, bleef de f***ing pluim binnen de lijntjes. Onze vrees werd waarheid en we stevenden weer af op een rampscenario. “team VG Van Hecke” kon een setje pakken, maar daar bleef het bij. De superfocus van Geert hielp niet, Vic durfde niet meer aanvallen omdat de pluimen anders “OUT” fladderden, Bart was onder de indruk van de klasse van zijn tegenstander en Dirk sloeg niks binnen. Geert was kwaad dat hij zich, zoals het een topsporter betaamt, op het feestje vóór de match had ingehouden met alcoholische consumaties: “’k hadde betere een stuk in mijn kloten gedronken, tedzjuu, da zoe veeuw leutiger geweest zijn!”

4 ontgoochelde kemphanen dropen af, vastbesloten om de match na de match te winnen, maar ook daar moesten we onze meerdere erkennen. Alleen Geert kon nog winnen van Bart in het “legepistachenotendopjesspelletje”, zodat hij toch nog met een goed gevoel naar huis ging.

We kijken al uit naar de terugmatch (22/01) waar de Sentse gladiatoren wraak zullen nemen!

Voor de catering verwachten ze “koetong in de Madeirasaus”, maar het zullen “droge stutten mee koas of espe zijn!”

Het cartoontje van Vic vat de stemming van de avond wel een beetje samen!

DD


6 november 2016:

De verslagenheid is groot!

Dit weekend speelden 3 Sentse teams.

Vrijdag speelde Sentse 2G In Knesselare en verloor met 8-0.

Vandaag speelde Sentse 2G thuis tegen 4Ghent en verloor ook met 0-8.

Ook Sentse 2H ging roemloos ten onder tegen het B-team van Waarschoot met 3-5.

Alle Sentse teams werden dit weekend verslagen ==> “De verslagenheid is groot!”

DD

30 oktober 2016:

1H en 2G in verjaardagsstemming!

Sentse 1H en 2G kwamen vandaag in actie tegen Hoge Wal en Evergem.

1H verloor nipt met 3-5 van de heren van Hoge Wal, die dat uitbundig vierden in de douches! Verbaal wel te verstaan!

2G speelde 4-4 gelijk tegen het team van Ronny Van Koeckhoven.

Bart, de verschrikkelijke Yeti, was rijkelijk te laat. Hij maakte het wel weer goed door al zijn matchen te winnen. In zijn enkelmatch tegen Ronny wist hij zelfs een 3-11 achterstand om te buigen naar winst.

Grote zwarte man Geert was eventjes “pissed” door een lastige tegenstander, maar wist zich toch onsterfelijk te maken door zich te verspreken tegen Els, die voor onze voorzitter kwam supporteren!

Er was er eentje jarig ook! Ann trakteerde beide teams op een overvloed aan hapjes zoals kaas, salami, droge worst, soep, wraps, bladerdeeghapjes met gerookte zalm, taart en truffels. Ze had schrik om niet genoeg te hebben, maar met de overschot kunnen we nog een deel van Westelijk Afrika voeden.

Ondertussen werd de afwas gedaan door Filip van de volleybal. Van harte dank amigo!

Ronny en Carine van Evergem bleven plakken en trakteerden verschillende keren omdat ze zo verwend waren door ons. Eens hij begon over het mooie ronde gezicht van Dirk werd het tijd om naar huis te gaan. Toen was het ondertussen wel al na 17:00!

Volgende week komen er weer twee teams in actie. Hopelijk is er dan minstens evenveel animo!

DD

16 oktober 2016:

Drama bij 2H!

Bart, Thomas, Bernard, Simon, Vic en Geert namen het vandaag op tegen Eikenlo. Captain Dark Dirk speelde zelf niet mee.

Vic en Simon waren de enige die hun dubbel konden winnen!

De opdracht was simpel: Alle enkels winnen!

Geert en Vic moesten vroeger weg en speelden de eerste enkels. Goeie keuze, want ze wonnen allebei in 2 sets.

Thomas kwam er helaas niet aan te pas, maar Simon kon er nog een “drawke” uit slepen als hij won. Hij deed goed mee, maar plots hoorden we een schreeuw en zagen we Simon op de grond liggen. zijn knie was blijkbaar efkes uit de kom geweest. Bernard nam snel een douche en voerde Simon, inclusief icepacks, naar de spoed (of was het naar het slachthuis?).


Bernard had voor de catering gezorgd, maar kon er zelf niet van genieten. Pistolets en koeken waren er net genoeg, maar hij had charcuterie voor heel Sente mee gebracht. Ondertussen hoorden we dat Simon toch geen euthanasie moest ondergaan. Supporter John had al de netten opgeruimd, at een hapje mee met ons en hielp zelfs met de afwas. Hij hoort nu officieel bij de “nieuwe mannen” van Sente!


 

Bernard kwam nog de charcuterie oppikken zodat hij heel Boekhoute kon trakteren. Onderweg naar huis merkte hij dan ook nog dat er nog een zak met 30 sandwichen naast hem stond. En zo blijft brood hem achtervolgen!

Gelukkig viel het bij Simon nog wel meer en mag hij binnen enkele weken al terug zijn racket ter hand nemen. Veel beterschap Simonneke!

DD

7 oktober 2016:

Sentse jeugd schakelt een versnelling hoger!

Sedert een aantal jaar bestaat de Sentse badminton jeugdwerking uit 3 niveaugroepen.  De jeugd zonder badmintonervaring en  spelers die reeds een aantal jaren badminton spelen kunnen er terecht.

Dit jaar schakelt de Sentse jeugd een versnelling hoger en start men met een nieuw project “KLASseBAD”.

Dit houdt in dat een aantal spelers en trainers opleiding krijgen van enkele Nederlandse TOPcoachen. Hiervoor wordt het team MR Van Velzen aangesproken. De trainers zijn Leonard, Tatum en Romy. Leonard werd met verscheidene clubs Nederlands kampioen in Eredivisie. Tatum en Romy zijn speelsters die onder zijn leiding aansluiting vinden bij de Nederlandse top.


Het doel is dat dit team onze jeugdspelers en trainers naar een hoger niveau brengt.

In 2016 zijn er al 4 dagen toptraining gepland.

Van onze jeugdspelers en –trainers wordt dan ook 100 % inzet verwacht. Iedereen is super enthousiast en kijkt er naar uit om van een toptrainer opgeleid te worden. Ook het team MR VanVelzen is heel enthousiast om de Sentse jeugd de nodige badmintonskills bij te brengen. De Sentenaren trekken zelfs een dag op training naar Delft.

Het traject voor dit badmintonseizoen bestaat uit een 10-tal toptrainingsessies van 4 uur, waarin vooral gefocust zal worden op het voetenwerk. Goed voetenwerk is de basis van een goede badmintonner.

Het team MR Van Velzen zal tijdens de sessies de ook Sentse jeugdtrainers aansturen. Deze kunnen dan in hun jeugdtrainingen met de juiste bagage en skills aan de slag.

Tevens geeft het team Van Velzen op 5 november nog een bijscholing voor trainers van binnen en buiten de club. Het thema van deze bijscholing is “Efficiënt voetenwerk in combinatie met slagen”. Ook hier wordt de nadruk gelegd op het voetenwerk.

Een grote uitdaging om een enorme stap vooruit te zetten in de Sentse jeugdopleiding. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

Frank Latomme

3 oktober 2016:

Eerste JBC tornooi meteen een schot in de roos !

Zaterdag 1 oktober startte het 2de seizoen van het Jeugd Badminton Circuit, de al reeds befaamde JBC-tornooien. Dit zijn 8 laagdrempelige badmintontornooien voor jeugdspelers georganiseerd door 4 Meetjeslandse clubs, Waarschoot, Lembeke, Aalter en Sentse.

Het JBC Meetjseland is er om elke jeugdspeler te laten spelen tegen leeftijdsgenoten en hem/haar zo op een jeugdvriendelijke manier te laten groeien in de badmintonsport.

Dat deze formule succes kent hoeft geen twijfel, er waren niet minder dan een 50-tal jeugdspelers aanwezig op het eerste tornooi in Waarschoot. Men werkte dan ook een 100-tal wedstrijden af. Een record !

Winnen is leuk, maar deelnemen, Fair Play en supporteren worden tijdens het JBC Meetjseland het meest beloond, zo proberen we het tornooi laagdrempelig te houden.

Dat de Sentse jeugd een stapje voorwaarts maakt blijkt uit de resultaten. 2 van de 6 spelers wonnen hun poule. Maar vooral een dikke proficiat aan alle Sentse spelers, jullie hebben heel goed badminton laten zien, een goede sportieve mentaliteit getoond en het beste van jullie zelf gegeven. Ook aan de ouders en supporters heel hartelijk dank voor de positieve steun aan onze spelers, jullie aanwezigheid betekent veel.

Frank Latomme

2 oktober 2016:

2G pakt eerste puntje!

CaptAnn had een alternatieve ploeg door het afzeggen door verschillende basisspelers. Geert moest naar de voetbal, Tine had een feestje de dag ervoor en Christel ging naar Limburg. 1H speelde ook thuis, dus waren er wat “nieuwe” mannekes bij ook;-) Gelukkig kon ze nog rekenen op op Cynthia, de broertjes Dutoit en de man die haar hart iedere dag sneller doet slaan (Dirk?)!

De dames werden overpowered en… verloren dus.

Het kanon van Thomas draaide goed en zo was het voor Dirk een “eitje” om het af te maken.

Bij de enkelmatchen kon alleen Bart zijn match winnen. Bij Thomas was het spannend, maar de dames werden overpowered. Dejà entendu?

Ann en Bart konden hun tegenstanders vlot opzij zetten en wonnen in 2 sets.

Dirk en Cynthia speelden de eerste keer ooit samen, maar dat hield hun niet tegen om ook hun match te winnen in 2 sets.

Eindstand Sentse 2G-Shuttle Stars Puyenbroeck 1G: 4-4

Ondertussen verloor Sentse 1H de derby tegen Smash4Fun met 3-5. Daar wonnen Gian en Joris één dubbel en wonnen Joris en Tim hun enkelmatch.

Gian had voor de catering gezorgd (ook voor de supporters). Thx, mate!

We onthouden vooral dat Sentse 2G haar eerste puntje pakte. Niet haar eerste pintje, want die waren op;-)

DD

28 augustus 2016:

Nieuw seizoen start perfect voor Sentse 2H!

Na enkele verschroeiend hete dagen mocht de “caféploeg” de spits afbijten voor het nieuwe seizoen in 4e provinciale.

Bart Dupré was de nieuwkomer bij zeveraars Bernard, Geert, Vic, Simon en Captain Dirk.

Drive 6H was de ploeg die opgepeuzeld moest worden, maar we beten er onze tanden een beetje op stuk, want bijna alle wedstrijden waren driesetters.

De kapitein was duidelijk nog niet in “form” en slaagde er in om zijn pluimen overal, behalve op het veld van de tegenstander, te laten landen. Aan zijn partners (Bart en Geert) heeft het niet gelegen

Bart begon met een bang hartje, maar speelde slim en goed. Met Dirk lukte het net niet, maar de match erna met Bernard werd wel gewonnen.

“Den tweeling” Vic en Simon zaten van in het begin goed in de match. De tegenstanders dachten zelfs dat ze tegen een “drieling” bezig waren, want werkelijk alles keerde terug!

Geert, Vic en Simon wonnen verdiend hun felbevochten enkels. Simon zelfs met 23-21 in de derde set!

Bernard nam een goede start, maar wou Geert niet de indruk geven dat hij goed bezig was. Hij won de eerste, maar verloor de andere 2 kansloos. Zo kan hij de “underdog” blijven bij toekomstige weddenschappen

Eindstand Sentse 2H-Drive 6H: 5-3

Geïnteresseerd in de detailscores? : https://www.toernooi.nl/sport/teammatch.aspx?id=F750AAD0-FB8C-4EFB-8A70-100EB0E153B0&match=1790

Captain Dark Dirk had voor broodjes en beleg gezorgd. Praktisch iedereen had nog andere (wilde) plannen, zodat den après-badminton niet lang duurde.

Binnen 14 dagen is het de beurt aan 1G om hun eerste match thuis te spelen. Toi toi toi!

DD

 

28 mei 2016:

Shania wint “Golden Racket”

De Sentse jeugdspeelster Shania Laureyns wint de wisselbeker het “Golden Racket”, goed voor haar 2de trofee dit seizoen, ze won met de Sentse jeugd reeds de fair-play trofee in het JBC-jeugdtornooi.

Motivatie en enthousiasme staan hoog in het vaandel van de Sentse jeugdwerking. Om dit te stimuleren werd de wisseltrofee het “Golden Racket” in het leven geroepen. Het is een trofee voor de meest verdienstelijke speler tijdens het seizoen in groep 3. De trofee wordt overhandigd aan de speler die het meeste aantal trainingen en deelnames aan het JBCtornooi achter zijn/haar naam kon zetten. Groep 3 van de Sentse jeugd  is momenteel de hoogste groep. Er wordt 2 maal per week getraind wordt en 8 maal deelgenomen aan het JBC jeugdtornooi.

Met een aanwezigheidspercentage van 94 % kon Shania Laureyns het Golden Racket voor de 1ste maal veroveren. De concurrentie was zeer groot want ze had slechts 1 training meer dan Anton Verminck die op een verdienstelijke 2de plaats (92 % aanwezig) eindigt, gevolgd door Anton Everaert (90 %). Het was dus tot de laatste training afwachten wie deze wisselbeker in ontvangst mocht nemen.

Naast de wisseltrofee kreeg Shania ook nog een echt Yonex racket mee naar huis. Hopelijk motiveert het haar om volgend jaar even enthousiast te spelen en trainen.


18 september 2016:

Net niet voor 2G!

CaptAnn had voor haar eerste match de beschikking over zichzelf, Tine, Geert, Vic en Dirk om het in Mariakerke op te nemen tegen Gentse 4G. Patriek deed liever niet mee zodat hij aan “de langste toog” op de jaarbeurs kon hangen. Blijkbaar was het uitje naar de jaar(bier)beurs afgelast, want wie zagen wij in sporthal Bourgoyen?

Ann en Tine beten de spits af. Hij bleef zelfs wat op Ann haar maag liggen! In 2 sets klaarden zij de klus.

Dirk was geen Simon, vaste partner van Vic, dus waren er wat aanpassingskwaaltjes in de eerste set. De tweede ging al een stuk beter, maar ze konden er net geen derde uit slepen.

Tine won in twee sets haar enkelpartij, maar was blij dat het in 2 lukte, want ze was uitgeput.

Geert werd  2 sets technisch overklast door “flying Dutchman” Ruud, de sympathieke Hollander.

Vic speelde een berematch, won de eerste set, verloor nipt de tweede en had kansen in de derde, maar de milt besliste er anders over. Hij heeft zijn grenzen afgetast en is tot het uiterste gegaan. Respect!

De opslag van Ann draaide voor geen meter. Zo is het natuurlijk moeilijk om punten te scoren. Volgende keer beter!

Tine en Dirk hadden relatief weinig moeite en konden zich opslagfoutjes en mislukte drops permitteren om hun partij te winnen door slim te spelen.

Ann en Geert speelden goed samen en aanvallend een superspannende driesetter. In de derde hadden ze even een dipje dat ze niet meer konden ophalen.

Eindstand Gentse 4G-Sentse 2G: 5-3

(http://www.badmintonvlaanderen.be/sport/teammatch.aspx?id=F750AAD0-FB8C-4EFB-8A70-100EB0E153B0&match=1405)

De tegenstanders hadden voor zelf gekochte rijsttaart gezorgd.

De goesting naar frietjes was groter, dus werd er niet te lang getalmd. Helaas bleken alle frietkoten al gesloten, ondanks een dragrace.

Geen frietjes voor Ann, want ze zat nog steeds met de afgebeten spits in haar maag en reed samen met Dirk huiswaarts.

DD

24 april 2016:

Seizoen SBC eindigt in schoonheid!

Afgelopen weekend kwamen de jongens en meisjes van SBC voor de laatste keer in actie. En hoe!!!

Sentse 2H speelde vrijdagavond in Knesselare tegen Flee Shuttle en wonnen met 2-6. Zij werden tweede in hun reeks en stijgen volgend jaar! Proficiat guys. Jammer genoeg kon er iemand thuis niet binnen, waardoor we niet konden vieren in de Knesselaarse horeca. We hebben het dan maar in Sente gedaan!

Sentse 1H moest het opnemen in en tegen Waarschoot. Die waren op FB al zeker van de overwinning, maar dat was buiten de Sentse waarden gerekend! Een klinkende 3-5 overwinning werd het voor Sente. Mede dankzij enkele vastspelers uit 2H.

Sentse 1D speelde de allerlaatste ontmoeting van het seizoen thuis tegen Wetteren. Karen had moeten “scharten” om aan 4 speelsters te geraken. Sofie, Els, Christel en Tine namen in schoonheid afscheid van “Sentse 1D” met een fantastische 8-0 overwinning? (De damesploeg wordt volgend seizoen afgeschaft wegens te weinig speelsters.)

Karen had voor spaghetti gezorgd en nam op die manier ook afscheid als competitiespeelster van Sente en speelt volgend seizoen voor de Pluimplukkers. We wensen haar daar veel plezier en hopen dat ze gespaard blijft van verdere scheen- en andere blessures!

DD

28 februari 2016:

Sentse 1H dankt caféploegspelers!

Zondagmiddag werd Sentse1H verwacht in Zaffelare. Voor de match tegen de laatste in de stand, The Flying Shuttles. Een belangrijke match, als Sentse niet verloor was het zo goed als gered in 3de provinciale. Cpt. Gian kon rekenen op Tom, Joris (en zijn jonge supporter Storm) en 2 geleende spelers van de caféploeg: Simon & Vic.

Na de opwarming in de gezellig drukke sporthal moesten Joris & Tom het opnemen tegen Roy & Bjorn, na een dipje in de 2de set won het duo in 3 sets: 21-12, 19-21 & 21-17. In de andere match speelden Simon & Vic een spannende gelijkopgaande partij tegen Arvid & Tom. Deze werd ook gewonnen in 3 sets: 19-21, 21-17 & 21-19. Gian & Joris wonnen vlot tegen Roy & Tom met 21-12 & 21-11. Gian & Tom verloren in 2 sets tegen Arvid & Bjorn met 16-21 & 20-22. Vooral de 2de set was pijnlijk, aangezien ze 20-13 voorstonden..

In de enkels had Joris weinig moeite met Roy, het werd 21-4 & 21-16. Tom had een sterke tegenstander en ook wat pech en verloor tegen Arvid met 17-21 & 11-21. Vic deed goed zijn best tegen Bjorn maar had toch ook veel last van de gladde vloer (die blijkbaar binnenkort vervangen wordt, dat is niet spijtig) en verloor met 15-21 & 13-21. Simon kon ons de overwinning bezorgen tegen Tom, waartegen hij ook in de heenmatch won. Na een goede eerste set (21-16) lag hij even in de knoop met zichzelf in de 2de (11-21). Maar na goede peptalk van de collega’s speelde hij een sterke 3de set (21-12) en bezorgde ons de overwinning!

Joris & Tom moesten meteen door na de match, na een kort samenzijn met de tegenstrevers hadden Simon & Vic nog een hongertje en trakteerde Gian hen in de plaatselijke frituur (Frituur De Grote Honger, aanrader!) voor hun goede prestatie. Dirk je mag trots zijn op uw caféploegspelers!

Gian

30 april 2016:

Sentse jeugd wint beker “fair play” op het Jeugd Badminton Circuit Meetjesland

Het Jeugd Badminton Circuit Meetjesland, afgekort JBC Meetjesland is een reeks van 8 jeugdtornooien binnen het Meetjesland die open staan voor alle badmintonners jonger dan 15 jaar. De bedoeling van het JBC Meetjesland is elke jeugdspeler op een laagdrempelige manier wedstrijden te laten spelen.

De clubs van BC Aalter, BC Waarschoot, Sentse Badminton en Smash For Fun Lembeke sloegen dit seizoen de handen in elkaar en richtten dit evenement op. Elke club organiseerde 2 tornooien in totaal werden er dus 8 tornooien gespeeld.

Er waren 2 bekers te verdienen : één voor het meeste aantal deelnemende spelers en één voor de fairplay.

Het was al vrij vlug duidelijk dat Aalter met de beker van het meest aantal deelnemende spelers zou gaan lopen…een grote club met een goede en enthousiaste jeugdwerking.

Spannender was het voor wie de beker voor de fairplay zou winnen, want slechts op het eind van de tornooienreeks werd door iedere club punten gegeven.

De Sentse gladiatoren gingen aan de haal met deze trofee, een mooie verdienste voor de club en vooral voor de deelnemende jeugdspelers. Dikke Proficiat !

Hopelijk doet Sentse het volgend jaar even goed ! We rekenen alvast op deelname van veel enthousiaste jeugd ! We kijken al uit naar volgende editie.

Frank Latomme


14 februari 2016:

Dames schitteren in Sint-Niklaas!

De dames moesten spelen tegen de Mintons uit St.-Niklaas, en niet tegen de “Minions”, zoals ze eerst dachten.

Bij de dubbels konden helaas alleen Tine en Sofie hun match winnen.

Ann speelde een goeie wedstrijd, maar kon hem toch niet winnen.

Sofie speelde een sterke match en won overtuigend in 2 sets.

Ook Tine deed wat van haar verwacht werd en won. Ze had wel 3 sets nodig tegen een soms gefrustreerde tegenstandster.

Elien speelde een heroïsche wedstrijd en won uitgeput, maar supercontent, haar match in 3 sets.

En de supporters? Die zagen alleen maar kampioenen!

DD


7 februari 2016:

“Innocent” Bernard!

Vandaag “waaiden” Sentse 2G en Lokerse 6G de Sentse sporthal binnen.

CaptAnn verwachtte naast zichzelf ook Sofie, Dirk, Bart en Bernard, maar die laatste was er nog niet. Na een telefoontje bleek dat hij zich een half uurtje vergist had. Hij stond wel op een recordtempo vanuit Bookwood (Boekhoute) in Sentse, maar match 1 was al gespeeld door Bart en Dirk, want de tegenstanders wilden niet wachten.

We waren superblij dat hij het toch de moeite vond om voor 1 match naar Sente te komen. Hij had dan nog de pech dat hij een enkel moest spelen tegen een B2, waar hij het trouwens helemaal niet slecht tegen deed!

Bernard, de vermoorde onschuld zelf, dronk zelfs onschuldig appelsap om zijn onschuld te bewijzen. Zie foto! Bernardo, je zonden zijn vergeven en we hebben genoten van je aanwezigheid!

Sofie won haar enkel en de tweede mix van Ann en Bart werd gewonnen, maar de rest werd verloren.

Sofie en Dirk verloren in 3 sets en Bart had kansen tegen Tijl, maar de 2-6 was onvermijdelijk en verdiend.

Bart had voor brood en beleg gezorgd. Helaas bleef er maar weinig volk plakken, waardoor hij nogal veel over had. Toch van harte bedankt, Bartje!

DD


31 januari 2016:

Sentse roze broeken!

Sentse 2H moest naar Sint-Amandsberg om het op te nemen tegen de Pluimplukkers. Op papier een onmogelijke opdracht om te winnen, maar de kapitein had een duivels plannetje. De sporthal van de Pluimplukkers heeft als naam “Rozebroeken”. Waarom zouden we de tegenstanders niet “verblinden” door met “roze broeken” aan te treden? Op de laatste dag van de solden wist Captain “not dark, but pink” Dirk 5 roze schortjes te bemachtigen voor hemzelf, Geert, Bernard, Vic en Simon.

De roze shorts pasten niet goed bij onze rode T-shirts, en daarom haalden we onze witte uitrusting nog eens boven. Oordeel zelf, maar het resultaat mocht er zeker zijn.

Het spreekt vanzelf dat onze tegenstanders niet wisten wat hen overkwam. Hilariteit alom, en op de website van de Pluimplukkers zal er ook een artikeltje verschijnen. Hopelijk niet met de titel; “Sentse 2H komt uit de kast!”. Voor alle duidelijkheid: minstens 4 volbloedhetero’s op de foto! Sofie was “rozebenieuwd” en nam enkele foto’s van ons.

Helaas konden we sportief niet overtuigen en werd de eer gered door de “pink twin” Vic en Simon. Vic kon zijn enkelmatch ook winnen. “Pink Panther” Geert speelde nog een prima enkelpartij, maar kon de derde set net niet winnen. 6-2 dus voor de Pluimplukkers.

De match in de cafetaria werd wel door ons gewonnen en daar werd er naadloos overgegaan van quantumfysica naar “vuile filmkes en mopkes” en omgekeerd.

De shorts werden door de kapitein geschonken aan zijn spelers. Schrik dus niet als jullie een van dezer dagen een speler met een prachtige “fuchsia” short het veld zien betreden.

DD