Wedstrijdverslagen 2018

11 oktober 2018: Zeveren in Evergem!


Donderdag rukten de beste spelers van Sentse erop uit naar Evergem. Captain, Krugerman, Beerkar Bernie, Jon en Dark Dirk waren er ook bij. Nadat Beerkar Bernie met zijn beerkar de parking onveilig maakte en zich een haai waande, konden we beginnen.
Onze tegenstanders waren met Volkswagens gekomen en gebruikten snel wat sjoemelsjoftware om de opstelling te veranderen. Captain en Krugerman besloten als brave burgers om de sjoemelaars dan maar te testen.
De eerste dubbel was een voorbeeld voor het team. Een snelle en vlotte overwinning van Krugerman en de Captain. Daarna was het aan John en Krugerman om de vierde binnen te slepen, terwijl Beerkar Bernie en Dark Dirk de tweede speelden. Beide teams vochten als leeuwen, maar volgens coach DD klapten we te weinig. Een applaus later was alles weer koek en ei. Dark Dirk en de Captain speelden vervolgens hun dubbeltje en wonnen met glans. Met 2-2 gingen we de enkels in…
Captain Vic gaf snel het voorbeeld, net als Krugerman die hun tegenstanders lieten twijfelen of squash geen leukere sport is. Beerkar Bernie dacht dat hij squash speelde. Na hem te vertellen dat hij de muren niet mocht gebruiken, haalde hij echter een set binnen. Hij vloekte natuurlijk nu in zichzelf omdat hij een derde set moest spelen. De rest is geschiedenis. Johns tegenstander was een zak, een gelukzak weliswaar. John gaf wel het beste van hem en kwam gevaarlijk terug. Eindstand 4-4!
Bij het douchen rekende de captain snel even de totalen uit, Sente wint met 66 punten verschil! Enkele liedjes later genoten we van een biertje, een croque monsieurtje, wat gezever en Solifugia in de auto. Alweer een donderdag nuttig afgesloten…

VVH

30 september 2018: Tweegee For Fun


Jon liet ons vandaag binnen in de Sentse Sporttempel om grootse dingen te verrichten!

Krügerman was gerecupereerd van de kirremesse en stuurde met sidekick Dark Dirk zijn bliksems richting Smash For Fun. Die vochten hevig terug, maar tegen deze superkrachten waren zij niet opgewassen!

Ann en Sofie hadden weinig moeite met de Lembeekse dames.

Tine en Sofie hadden blijkbaar ook superkrachten vandaag, want ze verpulverden de tegenstand.

De twee Antons Aus Sente kregen hun competitievuurdoop en deden dat met verve. Zij gingen eervol ten onder. Well done guys!

De mixdubbels werden ook door de Sentse tandems gewonnen.

2G heeft haar start niet gemist en won de partij met 6-2!

Catering kwam deze keer van de firma DnA. De sandwichen, pistoleekes, beleg, groentjes, watermeloen en joechoertjes werden goed bevonden.
We weten nu ook dat Frans een hoofdvak is voor slagers! Ze moeten immers entrecôte, filet pur, préparé, bacon, carré, … kennen!

Enfin, het was weer fun tegen Smash For Fun!

DD

30 september 2018: 1H valt met de deur binnen (bijna toch!).


Zondagavond moest onze 1° ploeg H1 aan de slag tegen Gentse (Bourgoyen Mariakerke)

Onze troepen kwamen uit alle windstreken met een hele vloot aan auto’s samen om de tegenstanders te bekampen, de een al wat beter op tijd dan de ander. Het team bestond uit captain Gian, Joris, Tim en als invaller, geplukt uit de caféploeg, BBB.

BBB kwam als laatste toe en was al bijna geblesseerd voor de wedstrijd begon. Er was daar een blijkbaar iemand die het een goed idee vond om net achter de deur een opstapje te voorzien ( ’s van Farys gezet zeker die sporthal,… ), waarom geen idee maar BBB lag al bijna op de vloer tot groot jolijt van de thuisspelers die zich aan het omkleden waren,… hadden die sjans dat ze niet tegen ons moesten,…grrrr.

Nu, na de opwarming en wat misverstanden over de teamvorming konden we toch beginnen spelen.

Gian en Joris mochten 2 dubbels spelen en Tim en BBB de resterende twee.

Tim en BBB zijn het niet gewoon om samen te spelen dus was het wennen de eerst set waren duidelijke cijfers voor de tegenstanders, de tweede set was iets beter maar ook die set werd verloren. De tweede dubbel was spannender maar werd uiteindelijk ook jammerlijk ook verloren 22-20 en 21-18, daar zat meer in.

Ons ervaren duo Gian en Joris, brachten er het beter van af en wonnen beide dubbels, beiden driesetters 15-21, 21-12 en 12-21 en 16-21, 32-18 en 12-21.

Dus na de dubbels was het 2-2. Gian en Joris begonnen aan de enkels vol goede moed.

Joris stond naar eigen zeggen niet zo lekker op het veld, maar won toch zijn enkel in twee sets. Gian won zijn eerste set maar heeft besloten enkel Driesetters te spelen dit jaar, dus liet de tweede set varen. De derde was spannend maar ging uiteindelijk naar Gentse 24-22. Gian was even ontgoocheld maar put er ongetwijfeld moed uit om zijn volgende driesetter te winnen.

Stand 3-3, dus om te winnen moesten Tim een BBB winnen.

Tim deed wat er verwacht werd en won in twee sets met droge cijfers 7-21 en 9-21, de tegenstander was duidelijk een maat of 2 te licht voor Tim.

BBB had het ondertussen wat lastiger maar kon na wat tactische veranderingen in de opslag de eerste set binnenhalen met 23-25. De tweede set was terug op het randje maar BBB won ook deze met 20-22. Overwinning dus voor de H1, captain Gian was tevreden.

Na de douche (en opgepast voor het onbegrijpelijk trapje) ging het richting een plaatselijk bruin cafe. Het begon BBB opeens te dagen wat de caféploeg hier vorig jaar uitspookte,… remember de 3 volumes van sifon en de burgemeester van Bookwood,….

De tafels van de andere ploegen waren sandwishes e.d. aan het smullen met er wat raar uitziende preparé, maar goed we hadden een hongertje dus laat maar komen dachten we. Nu, blijkbaar hebben ze daar de traditie dat enkel de winnende thuisploegen mogen eten, want wij krijgen daar maar 1 enkel drankje,… We besloten dan maar vroeg naar huis te vertrekken om op een deftig uur thuis te zijn, en zo is het thuisfront ook tevreden.

Een geslaagde avond dus, op naar de volgende.

BBB

26 september 2018: Beneveld in Nevele


De bistroploeg trok afgelopen woensdag erop uit. We konden dan wel niet thuis genieten van sport en spel, maar dan zouden we dat wel elders doen. We kwamen aan en werden met bloemen onthaald door Toon van PBO, want we waren op tijd!

Captain Vic had dan wel geen schoenen aan, gelukkig bleek de hele bistroploeg maat 45 te hebben. De vriendschapsband groeide weer wat hechter tussen Krugerman, Beerkar Bernie, Jon, vader en zoon.

Captain en Krugerman namen de eerste dubbel voor hun rekening en haalden vlot de overwinning binnen. Zelfs Beerkar Bernard kon zonder spetterpoep de overwinning binnenhalen samen met de Captain. Jon speelde samen met Geert en Bernard de derde en vierde dubbel. Beiden waren spannend, maar het mocht niet zijn!

We begonnen dus met een 2-2 aan de enkels. Alles kon dus nog! De Captain gaf het voorbeeld en won de eerste enkel verpletterend. Krugermans lichaam was nog niet ontgift van de kermis. Het zat er in, maar de liters Export beslisten anders. Beerkar Bernard praatte achteraf Algemeen Nederlands met zijn tegenstander, waardoor u zelf wel kunt beslissen wat de eindstand was. Het kwam dus allemaal op Geerts schouders terecht om er 4-4 of 5-3 van te maken. Gesponsord door Voltaren Emugel was er echter geen enkel probleem en maakte hij er 4-4 van!

Gelijke stand, maar met een 30 punten meer konden we na de Vespers en een douche, genieten van de kleine overwinning met een biertje en sandwich. We keerden donderdag terug en merkten dat de bar in Sente al toe was. Als goede huisvaders keerden we dan maar huiswaarts en kropen in ons bedjes.

Captain Vic

16 september 2018: Zondagen en wat ermee te doen!


Wat heeft een mens te doen op zijn zondagochtend? Captain Vic, Krugerman, Beerkar Bernard, BBB en de Zjeugd (Seppe en Leander) doen toch niks productiefs, dus waarom niet gaan badmintonnen?

In onze sporthal, waar we konden rekenen op talrijke supporters en de voltallige gemengde ploeg, besloten we om Knesselare een poepje te laten ruiken. Met Bernards last van spetterpoep leek dat in orde te komen.

Krugerman en Vic sloegen er snel in om hun tegenstanders in te blikken, ook Beerkar en BBB maakten kort werk van de tegenstand. Ook met Krugerman vormde Beerkar Bernard een fantastisch team. Zelfs nu Krugerman op verlof is, maakt hij toch nog steeds gehakt van de vijand. De Zjeugd speelde zijn eerste competitiematch en de ploeg zag dat het goed was. Ze vochten hard terug, maar moesten toch het onderspit delven.

Met 3-1 aan de enkels beginnen is voor Sente ongezien, dus hadden BBB en Leander last van ontwenningsverschijnselen. Gevolg was een minder godsvruchtige score. Captain Vic gaf het goede voorbeeld door veel pauzes te pakken en zich letterlijk te smijten. De grote sensatie van de ochtend was echter Seppe, die zijn tegenstander waar voor zijn geld gaf en hem uiteindelijk de genadeslag toediende.

Sente wint dus met 5-3. Een mooie score! Na een verkwikkende douche mochten we aan een rijkelijk gedekte tafel zitten. Kristel zorgde voor een catering op zijn Sents, met alles erop en eraan! Daar waren we allemaal heel blij mee. We zeverden nog wat na en gingen allen huiswaarts om in onze zetels te ploffen, zoals normale mensen doen op een zondagochtend.

Captain Vic

2 september 2018: Seizoen starten op zijn Sents!


Zondagavond begon 2H aan zijn avonturen in de competitie door tegen Gent te spelen in Rozebroeken.

Kapitein Vic kon hierbij rekenen op een full house: Vake, Krugerman, Dark Dirk, Beerkarman, Jon en B-Boy Bart!

Na het nemen van een alternatieve route vonden we de sporthal, waar Beerkarman en BBB ons in stijl opwachten. Snel deed Krugerman zijn roze broek aan, we waren tenslotte in Rozebroeken en begaven we ons richting slagveld.

Badminton blijft echter onze nevenactiviteit bij competitie, waardoor winnen nog niet aan de orde was. Captain en Krugerman verloren door alles buiten te slaan, Bernard sloeg er ook niet in om iets te verzilveren met Jon en Bart. Zelfs het koningspaar Dark Dirk en Vake konden nipt de winst niet binnenhalen.

Wakker geschud door deze 4-0 besloten Krugerman, Jon, Bart en de Captain om voor de enkels te strijden en dat lukte! Jon en Krugerman speelden spannende sets, maar moesten de duimen leggen. Ook bij Bart was het spannend. Met het vooruitzicht op 8 – 0 besloot de kapitein de eer van Sentse te redden en gaf het onderste uit de fles Export om een punt binnen te halen.

Eindstand: 7 – 1.

Hierna volgde echter de specialiteit van Sentse, de cafetaria. Na een hete douche konden we genieten van boterhammen met kaas, salades en vooral veel kapt, waar volgens Krugerman veel water in zit. Jon was de rest van de avond gefascineerd door het goedje en bleef de hele avond woatere, woatere, woatere roepen. Het was ook nog eens zijn verjaardag, waar we uitgebreid voor hebben gezongen. Desondanks het vieren bleef Jon onder zijn drie eenheden. Knap gedaan!

Na het vieren en het naar huis drinken van de tegenstanders keerden we huiswaarts op de beats van Gestapo Knallmuzik. De sfeer zat al weer goed en het belooft weer een (sportief?) jaar te worden!!

Captain Vic

15 april 2018: Sentse 1D legt er de riem af!


Onze damesploeg speelde hun laatste match in BC Polderbos in De Pinte.

Lissa moest in extremis afzeggen om familiale redenen. Gelukkig kon Els het drietal Sofie, Tine en Ann vervoegen.

Sofie en Tine namen het op tegen twee hoog geklasseerde dames. Ze konden toch goed weerwerk bieden, maar het was helaas onvoldoende.

Ann en Els begonnen supergoed aan hun partij, maar begonnen gaandeweg meer fouten te maken dan hun tegenstandsters. Mathematisch gezien betekent dit dat ze de partij verloren.

Tine en Ann hadden een vette kluif aan de magere dames aan de overzijde. Te vet, want ze gingen roemloos ten onder.

Els en Sofie wisten de Sentsche eer te redden door hun partij te winnen. Sofie liep van hot naar her en Els maakte schitterende “Els”-punten. Ziet er soms uit als “chance”, maar ze maakt er zodanig veel dat het geen toeval meer is.

In de enkels werden er geen mirakels verricht. Bij Sofie was het nog spannend. Wie de minste opslagen buiten sloeg, die won, en het was niet Sofie.

Tine en Ann werden overklast en Els moest opgeven met een pijnlijke schouder. Gelukkig viel de schade nog mee en kon ze erna haar Orval nog hoog genoeg heffen!

Ondanks de 7-1 nederlaag zat de sfeer er nog in en werd de aftermatch in de cafetaria glansrijk, en zoals verwacht, gewonnen door Sentse 1D. Er zijn nog zekerheden!

Zo zit het seizoen er op voor Sentse 1D, 1H en 2H. De gemengde kampioenenploeg moet nog 2x spelen en dan zijn zij er ook van af.

DD

8 april 2018: Last, but not least!


1H moest dit seizoen een laatste keer aantreden. Kapitein Gian had enige moeite om aan een kwartet te geraken wegen blessures, paasvakantie, … Naast noordelijke buurman Joris kon hij rekenen op bistrospelers Bart en Dirk.

Gelukkig stond de titel in 3e provinciale niet op het spel, want volgend seizoen spelen ze terug in 4e.

Gian en Joris namen de eerste 2 dubbels voor hun rekening en konden er één van winnen tegen het B1, B2 en C1 geweld.

BBB (Bad Boy Bart) en DD (Darth Dirk) werden overklast, maar qua sfeer zat het goed en ze wisten toch enkele mooie punten te scoren. Vooral hun smashes waren goed, al zat er meestal een kleine factor tegen: Ze gingen meestal in het net, naast of achter het plein. Maar diegene die binnen waren, …, die keerden terug.

De spannendste enkelmatch speelde Joris tegen een B1-speler. Helaas was het 2x net niet of ja/nee.

Bij de rest was het verschil groter.

Darth Dirk deed zijn naam alle eer aan, want hij hijgde er op los.

De balletbewegingen van Bart leverden hem verschillende mooie, maar te weinig punten op.

Ook Gian kon geen vuist maken tegen een heel sterke en secure tegenstander.

1-7 was dan ook een zware, maar terechte uitslag. Gian had voor koffiekoeken gezorgd om de verloren suikers te compenseren

Volgend seizoen kan Sentse 1H in 4e terug voor de titel gaan. Al ligt het momenteel nog niet vast met hoeveel en welke ploegen we aan de afslag beginnen.

DD

18 maart 2018: De avonturen van Krügerman!


Zondagmorgen moest Krügerman de Sentse eer verdedigen tegen Wetterse Bandieten.

Krügerman wist dat hij ze niet alleen aan kon en schakelde enkele andere Sentse superhelden in. De Demon Bernardius, Darth Dirk en B-Boy Bart, beter gekend als BBB.

De plaasterboys waren nog niet voldoende hersteld van hun vorige galactische oorlog.

BBB kwam van de andere kant, maar kon het oord van verderf toch nog bereiken. Krügerman en co waren met de demonische beerkar ook tot in de knalgele tempel geraakt.

Er kon maar 1 dubbelduel per keer uitgevochten worden, en helaas was alleen Darth Dirk compatibel genoeg met de superkrachten van Krügerman om te winnen.

De enkelduels gingen de uitslag beslissen.

Darth Dirk kwam in ademnood en moest verstek geven bij een onoverbrugbare achterstand in de tweede set.

BBB kon zijn monster ook niet bedwingen.

Demonische krachten maakten er een driesetter van, maar Bernardius kreeg een arachnafobische aanval en verloor het duel.

Krügerman was woedend en brulde en tierde toen hij de tweede set nipt verloor in de verlengingen. De Wetterse vijand stuurde bliksemschichten naar de gehavende knie van onze superheld, maar het mocht niet baten. Zelfs toen ze naar een andere zaal werden geteleporteerd. Een oerkreet uit de diepte betekende de glorieuze overwinning van Krügerman.

Ijs was wel nodig om zijn brandende knie te kalmeren. Helaas was het wondermedicijn uit de fles met het groene etiket niet voorradig, maar verschillende alternatieven werden uitgeprobeerd.

De demonische raket bracht ons, ondanks veel tragere raketten onderweg, veilig terug in Sente.

En zo werd de Sentse eer gered door hun eigenste superheld: Krügerman!

DD

8 maart 2018: Make Sentse great again!


Woensdag sneuvelde onze kapitein op het Sentse slagveld. We dachten even dat zijn voet er afgeschoten was, maar gelukkig was een amputatie niet nodig en zal hij volgend seizoen weer schitteren op de Oost-Vlaamse slagvelden.

Hij kon zijn troepen niet aanvoeren in Evergem, of Marcassaingem volgens Le Bourgmestre de Livrebois. We hebben onze kapitein ‘Trump’ natuurlijk gemist en zijn dan ook niet vertrokken zonder een  bezoekje te brengen om wat morele steun te verlenen, maar Simon zou Simon niet zijn als hij niet eerst onze lijdende kapitein wat gefilmd en gejend heeft om dat later tegen hem te kunnen  gebruiken, zo kennen  we Simon. We kwamen ook onze nestor van het team tegen die ons het goede nieuws liet weten dat hij na de paasvakantie weer voorzichtig mag starten.

Qua routeplanning valt er nog wat te leren, we zijn de boel daar gewoon voorbij gereden, maar gelukkig zag John in een ooghoek nog iets wat op een sporthal leek en rara we waren er dan ook zonder onze weet. Qua administratie valt er ook nog een en ander te leren, laat ons zeggen den uitslag ligt daar nog.

Qua sportieve prestaties,…. valt er ook nog iets te leren, want 1-7 verloren.

Nu ja, aan inzet geen gebrek Simon heeft de longen uit zijn lijf gelopen en had 3 knieën als hij gedaan had. Maar Simon en ik hebben toch onzen dubbel weten te winnen.

Den John heeft tijdens de match alle ijs uit den diepvries op zijn schouder gelegd, en na de match alle Augustijn uit den frigo gehaald. John werd dan ook tijdens en na de  match geviseerd door de tegenpartij.

Leander heeft goed gestreden en in zijn enkel zeer goed stand gehouden zelfs bijna een set gewonnen. Goed bezig Leander.

Van de catering nadien kunnen we niet klagen,.. koffiekoeken en gezonde fruitsla, nu ja Simon vond koffiekoeken bij zijn bier toch niet zo lekker maar de honger heeft de overhand genomen en ook hij heeft de plakkerige koeken verorberd. Toen vielen bij Simon en Leander de oogjes bijna  toe, (ze zijn zo jong hé) en zijn we maar huiswaarts gereden zodat onze jeugd kon gaan slapen.

We kijken al uit naar de volgende matchen.

Groetjes Bart Dupré

14 januari 2018: Dubble Trouble – Sentse 2H rukt twee keer uit!


Om onze goede voornemens, namelijk minder driesetters en meer cafés bezoeken, waar te maken, liet PBO ons twee keer competitie spelen deze week. De bistroploeg zette dus zijn beste beentjes voor in Oudenaarde en Sente.

Donderdag trokken Dirk, John, Bart, Vic en de verloren zoon Bernard naar het verre Oudenaarde. Dicht bij elkaar vertrokken we in Bernards Audi Beerkar A6. Eenmaal gearriveerd maakten de Jedi’s, Rebel scum en meer hun lichtzwaarden klaar en begonnen eraan. Bernard en Vic speelden de eerste dubbel en vochten hard voor de winst. Ook Dirk en Bernard vochten als wookies in de tweede dubbel, maar delfden het onderspit. Vic en Bart slaagden in de derde dubbel erin om met de force de pluim perfect te plaatsen en haalden mooi de winst binnen. Yodi Bart en Jar Jar John zetten en sterke verdediging op, maar werden verslagen door de Oudenaarde rebels. Eindstand 2-2…

In de enkels werd het dus beslist. Vic vond zijn tegenstanders oordeel over binnen en buiten disturbing, waardoor hij de Dark side of the force op de man losliet. De koning van de Dark side, Darth Dirk, zette een sterk staaltje op. Hij liet zich niet kennen van een jonge rebel, maar verloor nipt. Yodi kon zijn 900 jaar meditatie in een moeras niet omzetten in de overwinning. Hij vloekte enkele keren, want twee keer met 19 verliezen is niet fijn. Jar Jar speelde dus voor de gelijkmaker, maar zelfs twee bananen konden het tij niet keren. Sente verloor met 3-5. Maar wat Sente verliest op het plein, maakt het goed in de cafetaria’s. We sloten de kroeg af en lagen rond half 2 in ons bedjes.

Na verlies volgt een nieuw thema en The Fellowship of the Racket trok er zondagochtend op uit. Gian, Bart, John, Simon en Vic speelden samen met het damesteam tegen de Wallabies. Gian en Vic starten met een vlotte overwinning. Simon en John verloren nipt van de kangoeroes. Samen met Vic herinnerde Simon zich plots van zijn werkervaring bij Moenske hoe hij kangoeroes moest inmaken en deed dat dan ook. Bart en John speelden nog de derde dubbel, maar konden de zege niet binnenhalen.

Gian speelde de eerste enkel en maakte het bijzonder spannend, maar kon op het einde de winst niet binnenhalen. Vic slaagde erin zijn tegenstanders raket alle kanten van de sporthal te laten zien, tot grote woede van de tegenstanders. Bart en John speelden dus opnieuw beslissende sets, maar de twee hobbits werden overmeesterd door de orks. Gelukkig konden we hen weer bevrijden met lekkere panini’s dankzij Tine. We haalden enkele personen nog eens door de figuurlijke vleesmolen en sloten de boel af.

Eindstand: 3-5 en 3-5. De voornemens zijn echter behaald, met maar 4 driesetters en 2 cafés afgesloten blijft de bistroploeg trouw aan zijn idealen.

Over and Out,

Captain Vic


19 december 2018: zumbabadminton voor 2H


We waren al bijna vergeten hoe een veldje er uit zag en dachten dat shuttles en raketjes gebruikt worden in de ruimte. Toch kwam de bistroploeg zondag in actie! We speelden een thuismatch tegen 4Ghent. Kapitein Vic beschikte over Krugerman, Dark Dirk, Yodi en de zjeugd. Verder was er gezellig veel volk, want Sifon en de recreanten waren er ook.
Direct deden zich al grote problemen voor. Bart had geen sportbroekje mee, gelukkig had Krugerman een reserve roze broekje bij. Dit natuurlijk tot Barts grote vreugde, die met veel vrijheid zijn eigen spel kon spelen.
Kapitein en Krugerman gaven eerst het voorbeeld door een mooie eerste dubbel te spelen. Waarna ook Dark Dirk en Krugerman de traditie verderzetten. Ook Seppe en Leander zetten de traditie voort na een uiterst mooie comeback en bijzonder spannende laatste set. Yodi en Dark Dirk voelden echter dat de tegenstanders toch wat hoop nodig hadden en lieten hen toch een puntje na…
Yodi en de Kapitein begonnen samen aan de enkels, weliswaar elk op een plein. Yodi kreeg het zwaar te verduren en verloor. Ook de Kapitein had het moeilijk in het begin, maar brak zijn tegenstander mentaal en haalde de zege binnen. Vier punten hadden we al, nu lag het aan de Zjeugd om de zege binnen te halen. Als volleerde vissers probeerden ze de buit binnen te halen, maar de vis was te groot! Twee nipte nederlagen later was de eindstand 4-4. Sentse probeert echter altijd een uitvlucht te zoeken, zoals zijn grote voorbeeld Bernard, en zag dat het won met punten.
In de cafetaria haalden we een tweede overwinning binnen met lekkere soep van Els en boterhammekes. We speelden nog enkele spelletjes zoals bloedmunt, kaartje blazen en vingerden er op los. Toen beslisten we dat het misschien toch tijd was om huiswaarts te keren. Er waren namelijk aardmannen, orks en andere wezens uit Midden-Aarde naar Sente gekomen om er Zumba te doen…
Snel keerden we huiswaarts! Sommigen zelfs zo snel dat hun koffer nog open stond…

Captain Vic